Zaterdag 10 t/m zaterdag 17 augustus 2019

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Beste teken en schilder liefhebber.

Voor het vierde achtereenvolgende jaar verzorg ik een teken- en schilderweek op een bijzondere plek in het Noord Franse heuvellandschap, dicht bij de Belgische grens. De stichting Milonga heeft daar een gerieflijk huis dat omringd is door een grote tuin en grenst aan het bos. Een heerlijke plek!

Zowel het verblijf als het werken heb ik er de afgelopen jaren als zeer prettig ervaren. Daarom organiseer ik graag  van 10 t/m 17 augustus 2019 een nieuwe enerverende schilderweek.

De teken- en schilderweek:

U krijgt individuele begeleiding in het tekenen en schilderen.

De ene keer zal dat met een opdracht zijn, de andere keer begeleid ik u in het uitwerken van eigen ideeën. Mijn begeleiding sluit aan op ieders eigen niveau en op ieders eigen wensen. Het bovenhalen en ontwikkelen van uw eigen kwaliteit zie ik als mijn uitdaging.

Daarnaast bereid ik een paar workshops voor waar u aan deel kunt nemen om nieuwe invalshoeken te onderzoeken, uw eigen werk te verdiepen en om nieuwe inspiratie op te doen.

We werken voornamelijk in de mooie grote tuin rond Milonga. We kunnen ook in de schuur en in het ruime woonhuis werken. Er wordt één middag vrij gehouden voor eigen invulling.

Elke werkdag wordt afgesloten met een gezamenlijke werkbespreking.

 

Het verblijf:

We worden zeer gastvrij ontvangen door gastheer Fons, bijgestaan door Ingrid en Peter.

In het huis zijn 11 kamers, waarvan de meeste twee- of driepersoonskamers. Douches en toiletten zijn op de gang. Beneden zijn ruime leef-, eet- en werkruimtes. Rondom het huis is een zeer grote tuin met kampvuurplaatsen, open en overdekt.

In overleg kan men in bepaalde gevallen een tent of caravan zetten.

Ontbijt, lunch en diner zijn uitgebreid en lekker. Met dieetwensen kan rekening gehouden worden. Het diner is inclusief wijntje, bier, sap of water.

De gehele dag is er koffie, kruidenthee, sap, koek en fruit. Dit alles is inbegrepen in de prijs. U betaalt alleen voor wijn of bier buiten het diner om.

€ 670,- per persoon all-in

Inclusief

  • Verblijf in een 2 of 3 persoonskamer
  • Alle maaltijden en tussendoortjes
  • Bedlinnen en handdoeken
  • Begeleiding van ervaren docent
  • In overleg kunt u in termijnen betalen

Materialen

U werkt met uw eigen materialen naar keuze; dat kan variëren van acryl-, aquarel- of olieverf tot potlood, houtskool of krijt. Op doek, paneel, karton of papier. Een beperkte hoeveelheid papier en karton is tegen kostprijs te koop.

Er is een uitgebreide collectie boeken over kunstenaars en kunststromingen in te zien. Er zijn diverse dvd’s over hedendaagse kunstenaars die we ook ’s avonds kunnen kijken.

Met dit alles hoop ik u te inspireren en aan te zetten tot experiment en verdieping.

Ik heb genoten van deze inspirerende schilderweek. Door de goede workshops zijn we allemaal uit onze comfort zone getikt en hebben we nieuwe mogelijkheden ontdekt. Heel inspirerend en een stimulans om op een nieuwe weg door te gaan. Verder was het een fijne plek in de natuur met lieve mensen en heerlijk eten…

Deelnemer van een voorgaand jaar

Over mijzelf

Over mijzelf

Beeldend kunstenaar, docent

 

 

Ik ben opgeleid als beeldhouwer en keramist aan de kunstacademie in Maastricht en maak objecten en installaties van heel uiteenlopende materialen en in heel verschillende technieken. Ik maak zowel vrijstaand werk als werk aan de muur.

Als docent heb ik ruime ervaring in het les geven bij creatief centra en in de workshops die ik zelf organiseer in Nederland en Frankrijk. De laatste 15 jaar geef ik voornamelijk les aan schilders en coach ik en hou werkbesprekingen met vrijetijdskunstenaars.

 

Inschrijven

U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving per e-mail.  Uw inschrijving is definitief na ontvangst van uw betaling  op rekeningnummer NL73INGB0003950195 t.n.v. A.J.M. van Aart o.v.v. schilderweek Frankrijk 2019. Bij annulering na 29 juni wordt € 100,- annuleringskosten in rekening gebracht. Als u binnen twee weken voor aanvang van de cursus moet annuleren ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Contact

7 + 2 =

Heeft u nog vragen, bel of mail mij gerust. Ik hoop u komende zomer te mogen begroeten op Milonga. Hartelijke groeten, Ad van Aart Cameliastraat 11, 5644CM Eindhoven E-mail info@advanaart.nl Tel. 040-2119386 of 06-14213339