Vrijdag 7 t/m vrijdag 14 augustus 2020

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Een week lang tekenen en schilderen op een fijne plek bij Venray, Nederland met begeleiding van kunstnaar/docent Ad van Aart.

Door de huidige onzekere tijd verzorg ik deze zomer een teken- en schilderweek in Nederland. Dus dit jaar even niet in Frankrijk.

Vlak bij Venray, in Holthees, kan ik Hoeve de Knol huren met het Huis met de 7 kamers, het Voorhuis, het Paviljoen en het kampeerterrein. Wij zijn die week de enige gasten. Dat geeft me de gelegenheid om u te ontvangen in een zeer prettige en veilige omgeving. Een heerlijke plek, met voldoende ruimte om te verblijven en te werken.

Iedereen die dat wilt kan een eigen kamer hebben. Bijna alle kamers hebben een eigen douche en toilet. Er kan ook gekampeerd worden op de camping met alle benodigde faciliteiten.

 

De teken- en schilderweek:

U krijgt individuele begeleiding in het tekenen en schilderen.

De ene keer zal dat met een opdracht zijn, de andere keer begeleid ik u in het uitwerken van eigen ideeën. Mijn begeleiding sluit aan op ieders eigen niveau en op ieders eigen wensen. Het bovenhalen en ontwikkelen van uw eigen kwaliteit zie ik als mijn uitdaging.

U kunt ook deelnemen aan een enkele workshop die ik voor deze week voorbereid.

 We schilderen o.a.in het Paviljoen, een grote ronde ruimte met veel daglicht. Daarnaast kan er ook gewerkt worden op het mooie afwisselende terrein van de hoeve en in de directe omgeving van bossen en velden. Elke werkdag wordt afgesloten met een gezamenlijke werkbespreking.

Er wordt één middag vrij gehouden voor eigen invulling. Ideeën vindt u op de site van Hoeve de Knol.

€ 680,- per persoon all-in

Inclusief

  • Verblijf in een eigen kamer of op het kampeerterrein
  • Alle maaltijden en tussendoortjes
  • Bedlinnen en handdoeken
  • Begeleiding van ervaren docent
  • In overleg kunt u in termijnen betalen

Materialen

U werkt met uw eigen materialen naar keuze; dat kan variëren van acryl-, aquarel- of olieverf, diverse tekenmaterialen en op verschillende ondergronden zoals doek, paneel, karton of papier. Een beperkte hoeveelheid papier en karton is tegen kostprijs te koop.

De nadruk ligt op het tekenen en schilderen. In overleg kunt u ook in andere technieken werken, b.v. ruimtelijk met klei of andere materialen.

Er is een uitgebreide collectie boeken over kunstenaars en kunststromingen in te zien. Er zijn diverse dvd’s over hedendaagse kunstenaars die we ook ’s avonds kunnen kijken.

Met dit alles hoop ik u te inspireren en aan te zetten tot experiment en verdieping.

Over mijzelf

Over mijzelf

Beeldend kunstenaar, docent

 Ik ben opgeleid als beeldhouwer en keramist aan de kunstacademie in Maastricht en maak objecten en installaties van heel uiteenlopende materialen en in heel verschillende technieken. Ik maak zowel vrijstaand werk als werk aan de muur.

Als docent heb ik ruime ervaring in het les geven bij centra voor kunstzinnige vorming en in de workshops die ik zelf organiseer in Nederland en Frankrijk. Daarnaast geef ik wekelijks les in mijn eigen atelier.

De laatste 15 jaar geef ik voornamelijk les aan schilders, hou ik werkbesprekingen en coach ik vrijetijdskunstenaars.

Inschrijven

U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving per e-mail.  Uw inschrijving is definitief na ontvangst van uw betaling  op rekeningnummer NL73INGB0003950195 t.n.v. A.J.M. van Aart o.v.v. schilderweek Holthees 2020. Bij annulering na 1 juli wordt € 100,- annuleringskosten in rekening gebracht. Als u binnen twee weken voor aanvang van de cursus moet annuleren ben ik genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Contact

8 + 14 =

Heeft u nog vragen, bel of mail mij gerust. Ik hoop u komende zomer te mogen begroeten op Hoeve de Knol. Hartelijke groeten, Ad van Aart Cameliastraat 11, 5644CM Eindhoven E-mail info@advanaart.nl Tel. 040-2119386 of 06-14213339