Elke dinsdag van 10.00 tot 12.30 UUR en/of van 13.30 tot 16.00 uur KUNSTWERKPLAATS

 

JEZELF VERDER ONTWIKKELEN IN DE BEELDENDE KUNSTEN. Heb je al enige ervaring in de kunst en behoefte aan gerichte begeleiding en werk besprekingen om je verder te kunnen ontplooien? Meld je aan of maak een afspraak voor nadere kennismaking.
KUNSTWERKPLAATS

Na een geslaagde proefperiode in het atelier in Deurne gaat de kunstwerkplaats in een nieuwe opzet verder in Eindhoven. Er kan elke dinsdag ’s morgens, ’s middags of de hele dag gewerkt worden. Je koopt een kaart van 5 of 10 dagdelen (€90,- of €180,-) die 3 of 6 maanden geldig is. Je kunt b.v. wekelijks, tweewekelijks of maandelijks in het atelier werken.

Opzet van de werkplaats is dat je je eigen kunst en werkproces verder gaat onderzoeken en ontwikkelen. Dat doe je met begeleiding van kunstenaar/docent Ad van Aart. Je werkt aan de kunst die je al gewend bent te maken of gaat op onderzoek in een voor jou nieuwe techniek. dat kan op het platte vlak zijn met tekenen en schilderen of ruimtelijke technieken. De meerwaarde zit hem in het werken in een gevarieerde groep vrijetijdskunstenaars en inspirerende begeleiding op maat te krijgen.

De kunstwerkplaats is vooral bedoeld voor mensen met enige ervaring in de kunsten die behoefte hebben aan gerichte begeleiding en werkbesprekingen om zich zo verder te ontwikkelen.

De werkplaats is elke dinsdag open van 10.00 tot 16.00 uur. Er is vooraf altijd contact om de verwachtingen af te stemmen. Er zijn schilderezels, boetseerbokken, werktafels en diverse gereedschappen aanwezig.

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie en inschrijven: Email: info@advanaart.nl  Tel. 040 2119386   06 14213339  Of maak een afspraak voor een kennismaking in het atelier, Jacob Oppenheimstraat 1, Eindhoven